Start schooljaar 2015-16

De Leuvense Balletakademie startte het schooljaar met een opendeurdag op zaterdag 5 september. Meer info achter deze link.

Op donderdag 10 september gaan we van start met de lessen volgens het uurrooster.
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het LBA-team.

LBA danst voor Nepal

Naar aanleiding van de aardbeving in Nepal, besloot de Leuvense Balletakademie haar voorstelling 'Off White' nog eens te dansen en met de opbrengst de slachtoffers te steunen. Op 9 mei 2015 dansen we Off White in de sportzaal van het Redingenhof. Je hoeft vooraf geen kaarten te reserveren.
uitnodiging Nepal

Start schooljaar 2014-15

De Leuvense Balletakademie start het schooljaar met een opendeurdag op zaterdag 6 september. We verwelkomen dan al onze leerlingen, hun ouders en alle geïnteresseerden met een hapje en een drankje in de dansschool (Celestijnenlaan 19). Ook organiseren we een korte voorstelling met enkele stukken uit het voorbije toonmoment, en een aantal wedstrijdchoreografieën waarmee onze leerlingen en juf Sofie de LBA in 2013-2014 mooi op de kaart hebben gezet.
De leerlingen die vanaf komend schooljaar in de groepen kinderballet tot en met I1 zitten worden samen met hun ouders verwacht in het Celestijntje van 10 tot 11.30 uur. Wie volgend jaar in I2 tot G of in V zit is van harte welkom van 11.45 tot 13.00 uur. We hopen dat jullie er allemaal bij zullen zijn om te genieten van onze korte voorstelling en om mee te toasten op het nieuwe dansjaar!
Op donderdag 11 september gaan we van start met de lessen volgens het uurrooster.

Schooloptreden 2015


Door een wijziging in de programmatie door 30CC, vindt het schooloptreden in de Leuvense Stadsschouwburg plaats op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 april, telkens om 20u. De generale repetitie vindt plaats op woensdag 15 april. De oorspronkelijke planning, (voorstelling 15, 16 en 17 april), vervalt.

U kan vanaf 25 februari tickets bestellen via 30CC.
inBeeld-GrietD-19
foto Generale ‘In Beeld’ - foto Griet Dewijngaert

Toonmoment 2014Op zondag 16 maart vond het toonmoment plaats in de cc De Borre Bierbeek. De leerlingen kregen de kans om hun vooruitgang te tonen in een lesmoment en brachten per groep een klassieke en een jazz-choreografie.
Meer info en link naar de foto’s hier.
IMG_3149